Meistä

Ferteman mission

Suunnitella tulevaisuuden nostimia

Parantaa asiakkaiden tuotannon tehokkuutta älykkäillä nostoratkaisuilla, jotka hyödyntävät IOT ja 5G teknologioita

TERVETULOA TAPAAMAAN FERTEMAN TIIMI

Ferteman tiimi koostuu kansainvälisistä, taustaltaan ja osaamiseltaan erilaisista ihmisistä, jotka ovat omistautuneet paremman nostotekniikan kehittämiseen viimeisimpiä IOT ja 5G ratkaisuja hyödyntäen. Haluamme rakentaa älykkäitä, turvallisia ja käyttäjäystävällisiä nostoratkaisuja.

MITEN VOIMME OLLA AVUKSI?

  • Sinulle suunniteltu nostoratkaisu, joka poistaa todelliset pullonkaulasi.
  • Konsultoimme Sinua nostotekniikan viimeisimmästä kehityksestä.
  • Nopeutamme materiaalivirtaa.
  • Parannamme työntekijöiden turvallisuutta ja työssäjaksamista
  • Säästämme varastotilaasi.
  • Nopeutamme toimitusaikojasi.
  • Ehkäisemme tuotevaurioita.

Visio

Meille innovaatio ja tekniikan jatkuva kehitys ovat keskeisiä arvoja. Teemme työtämme, koska rakastamme sitä. Jaamme asiakkaille kokemuksemme, salaisuutemme ja verkostomme. Rakennamme huipputekniikka, jossa on tulevaisuuden kosketus ja tunne. Olemme ainoa yritys joka tarjoaa ainutlaatuisen palvelun yhdistettynä innovatiiviseen ajatteluun. Suurimmat voimavaramme ovat syvä ymmärrys ja osaaminen nostotekniikasta sekä laaja yritysten ja asiantuntijoiden verkosto. Meidän kanssamme voit oppia ja saada uusia ideoita yrityksesi kasvattamiseksi. Asiakkaat tulevat meille, koska tarvitsevat ratkaisua ongelmaan ja jäävät vakioasiakkaiksemme yhteisömme ansiosta. Työskentely kanssamme ei tunnu raskaalta ja stressaavalta vaan iloiselta ja hauskalta ja on oppimiskäyrä kaikille. Meidän kanssamme löydät täysin uuden maailman nostolaiteliiketoiminnassa ja kysyt itseltäsi miksi kukaan ei ole aiemmin tätä kokeillut. Kerromme asiakkaillemme aina totuudenemmekä petä luottamusta. Kohtelemme asiakkaita rakkaudella ja kunnioituksella, kuuntelemme ja yritämme ymmärtää, annamme suoraa palautetta ja kasvamme yhdessä. Meillä on selkeä unelma ja visio, jota tukee vahva strategia ja missio. Meidän visiomme 2022 on olla ykkönen älykkäässä nostotekniikassa.

Fertema yritys

Fertema on asiantuntijayritys, joka on erikoistunut suunnittelemaan ja valmistamaan nosto- ja siirtolaitteita.

Toimitamme asiakkaillemme tarvittavat laitteet tuotannon tehostamiseksi ja kannattavuuden parantamiseksi.

Meillä on yli 35 vuoden kokemus ja liiketoiminta-alueestamme.

Tyytyväiset asiakkaat ovat meille tärkeintä kaikessa.

Täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi tekemämme laitteet suunnitellaan aina jatkuvassa yhteistyössä asiakkaan kanssa. Yhteinen luottamus on tärkeää projektien onnistuneelle toteutukselle. Toiminnassamme korostamme teknistä toteutusta, laatua, turvallisuutta jja ergonomiaa.

Tuotteemme valmistetaan täyttämään standardien vaatimukset. Toimimme

vain tarkoin valikoitujen alihankkijoiden kanssa.

Kysy meiltä lisää! Pitkä kokemuksemme ja tietotaitomme on käytettävissäsi.

MIKSI TEEMME MITÄ TEEMME?

Halu auttaa muita menestymään on osa ydin arvojamme.

Haluamme auttaa asiakkaitamme saavuttamaan täyden potentiaalin.

Jaamme innostuksemme ja löytömme asiakkaidemme kanssa.

W

KEITÄ ME OLEMME

Olemme kansainvälinen tiimi insinöörejä jotka ovat erikoistuneet teollisiin nostolaitteisiin. Autamme teollisia asiakkaitamme parantamaan tuottavuutta ja turvallisuutta.

W

ADDIKTIOMME

Addiktiomme on kehittää älykästä nostotekniikkaa tekemällä laitteet älykkäämmiksi, nopeammiksi ja turvallisemmiksi hyödyntämällä ja kehittämällä uusinta IOT ja 5G tekniikkaa.

W

MITÄ ME TEEMME

Meillä on kansainvälinen tiimi insinöörejä jotka tekevät töitä rinta rinnan joka päivä älykkäiden laitteiden valmistamiseksi.

Pin It on Pinterest