Kuka On Terästeollisuuden James Bond
7 elokuun, 2020


How to be your industry star and the one for mission impossible.

Terästeollisuuden James Bond

Sinä olet teollisuutesi tähti. Olet visionääri; ajattelet sekä prosessi, että johtamista. Mietit materiaalivirtaa ja kuinka olla nopea ja tehokas kaikilla mahdollisilla tavoilla. Työntekijöiden turvallisuus on sinun vastuullasi, koska olet tilasi johtaja. Tiedät parhaiten, kuinka säästät kustannuksia kaikin tavoin, olet fiksu päätöksentekijä ja etenet urallasi kuin raketti. Tehdas on puhdas ja organisoitu. Laitat asiat järjestykseen. Tiimissäsi on kyvykkäitä tekijöitä ja he ovat uskollisia sinulle. Ylimmässä johdossa sinut tunnetaan tähtenä (yrityksen James Bondina) ja he suosittelevat sinua parempiin tehtäviin ja antavat palkan korotuksia. Sinulla on upeita innovatiivisia ideoita, jotka muuttavat yritystäsi ja nostavat sen korkeammalle tasolle.

Kuulostaa hyvältä, eikö niin? Mutta todellisuus on liian usein hyvin kaukana tästä. Liian monia määräaikoja, joita on vaikea saada kiinni, varasto on sekaisin ja se pitäisi organisoida uudelleen, työkalut hajoilevat, ei ole aikaa miettiä, kuinka varastointi järjestetään. Työntekijöiden turvallisuus on sinun vastuullasi ja he valittavat jatkuvasti vaarallisesta työympäristöstä.

Sinulla on jatkuva stressi ja usein joudut tekemään nopeita ja riskialttiita päätöksiä, koska sinun on päästävä tavoitteisiin, jotka esimiehesi sinulle asettavat. Tuotevirta on hidas ja tuotevaurioita ei voida välttää. Reklamaatiot ovat painajaista ja saavat sinut näyttämään huonolta. Asiakkaat soittavat jatkuvasti eivätkä ole koskaan tyytyväisiä palveluun ja toimituksiin, mitä he saavat. Saat valituksia asiakkailta ja esimiehiltäsi. Vihaat työtäsi, mutta sinulla ei ole vaihtoehtoja.

Jos tämä on elämäsi, usko minua, et ole yksin! Voin kertoa, että on paljon ihmisiä, jotka kohtaavat tällaisia ​​kamppailuja.

Fertema on suomalainen teollisuusyritys, jolla on yli 35 vuoden kokemus terästehtaanjohtajia, tehdas- tai tuotantopäälliköitä, tehdaskehitys- ja suunnitteluinsinöörejä yms. auttamisesta järjestelmän ja järjestyksen luomisessa älykkäillä nostoratkaisuilla. Terästuotteiden nopea prosessivirta voidaan helposti toteuttaa magneettinostimilla. Autamme sinua säästämään varastotilaa, nopeuttamaan prosessin kulkua, vähentämään siirtoihin tarvittavien työntekijöiden määrää ja estämään onnettomuuksia. Säästä teräksen käsittelystä ja alueelta toiselle siirtämisestä aiheutuvia kustannuksia ja estä tuotevaurioita. Ehkäise reklamaatiot ja asiakkaiden valitukset.

Jos olet se, joka kohtaa tällaiset päivittäiset rutiinit ja päänsäryt ja haluat päästä eteenpäin urallesi ja olla yrityksesi tähti, ota meihin yhteyttä ilmaiseksi ja näytämme, kuinka onnistuimme auttamaan muita vastaavassa tilanteessa olevia kuin sinä ja kuinka he ovat nyt aivan uudella tasolla työssään ja elämässään.

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This