tuotteet

Huippuluokan nostimet ainutlaatuisiin tarkoituksiin

Luomme vahvoja ja luotettavia nostimia, jotka räätälöidään vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. Meillä on myös tehokkaat valmiit vaihtoehdot metallin nostamiseen yleisissä tilanteissa. Tiedämme paljon magneettien käytöstä metallin käsittelyssä, voimme tarjota parhaat ja tuottavimmat ratkaisut mihin tahansa työhön.

Fertema-Magnetic-lifter-for-12-tons

FERTEMA

MAGNEETTINOSTIN

Soveltuvat teräslevyjen, levynippujen, tankojen, palkkien, putkien, akseleiden, jne. nostoon ja siirtoon. Nopean tartunnan ja irrotuksen ansiosta magneettipuomi on tehokas työväline teräksen käsittelyyn. Levynipuista levyt voidaan jakaa yksitellen eri kohteisiin.

lue lisää

FERTEMA

MAGNET CONTROL UNIT

Fertema Magnet Control Unit on huipputeknologinen ratkaisu, joka on suunniteltu optimoimaan sähkömagneettien suorituskykyä ja hallintaa erilaisissa teollisuuden sovelluksissa. Sen monipuolisten ominaisuuksien ja edistyneiden toimintojen ansiosta tämä virtalähde on suunniteltu parantamaan tehokkuutta, turvallisuutta ja mukavuutta.

lue lisää
Fertema-world-class-magnetic-beam
Fertema-Magnetic-lifter-for-12-tons

FERTEMA

Nostopalkit

Fertema Nostopalkit tarjoavat laajan valikoiman nostoratkaisuja, mukaan lukien nostotrianglet ja levittimet. Ne soveltuvat erilaisille kuormille ja niitä käytetään laajasti eri teollisuudenaloilla. Ymmärrämme, että ainutlaatuiset nostotarpeet saattavat vaatia räätälöityjä suunnitelmia, joita olemme enemmän kuin kykeneviä valmistamaan pyynnöstä.

lue lisää

FERTEMA

Siirtolaitteet

Fertema tarjoaa valikoiman siirtolaitteita, jotka on suunniteltu käsittelemään erilaisia ​​esineitä, kuten teräs- ja alumiinilevyjä, puulevyjä, profiiliosia, elementtejä, pölkkyjä, lautoja, tasoja ja muita irtotavaroita.

lue lisää
Fertema-world-class-magnetic-beam

Otä Yhteyttä