MAGNEETTINOSTINTEN

Turvallinen ja tehokas raskaaseen käyttöön tehty nosto

Fertema on ylpeä voidessamme tarjota huippuluokan nostotekniikkaa, joka takaa todistetun turvallisuuden ja luotettavuuden. Magneettisissa nostopalkeissamme hyödynnetään tehokkaita sähkömagneetteja, jotka mullistavat raskaat nostotoiminnot.

Fertema-Magnetic-lifter-for-12-tons

OMINAISUUDET

Saavuta enemmän lyhyemmässä ajassa

Toisin kuin perinteiset tekniikat, magneettisilla nostopalkeillamme on kyky siirtää huomattavasti enemmän terästä, mikä varmistaa nopeammat ja tehokkaammat nostoprosessit. Ferteman avulla voit saavuttaa enemmän lyhyemmässä ajassa.

Magneettisäteidemme käyttäminen on helppoa käyttäjäystävällisen radio-ohjauslaitteen ansiosta. Yksi henkilö voi ohjata sädettä helposti ja tarkasti, mikä tekee siitä vaivattoman kokemuksen.

Lisäksi olemme ylpeitä omien sähkömagneettien valmistuksesta, joten voimme räätälöidä ne sopivaksi sinun käyttötarkoitukseesi.

OMINAISUUDET

Erittäin nopea tartunta- ja vapautusmekanismi

Yksi magneettisten nostopalkkiemme erottuvista ominaisuuksista on erittäin nopea tartunta- ja vapautusmekanismi. Voit kiinnittää ja vapauttaa materiaalit vahingoittamatta levyn pintaa, mikä varmistaa arvoesineiden eheyden.

Useamman päällekkäisen kappaleen tarttuminen samanaikaisesti

Palkeillamme on myös se etu, että ne tarttuvat useisiin pinottuihin kappaleisiin samanaikaisesti. Tämä ominaisuus parantaa tuottavuutta, koska voit nostaa useita esineitä yhdellä toimenpiteellä, mikä säästää aikaa ja vaivaa.

Epätasaiset pinnat eivät ole haaste tehokkaille sähkömagneeteillemme

Epätasaiset pinnat eivät ole haaste tehokkaille sähkömagneeteillemme. Ne voivat tarttua turvallisesti epäsäännöllisillä pinnoilla oleviin materiaaleihin, mikä varmistaa luotettavan ja varman noston joka kerta.

Fertema-world-class-magnetic-beam
fertema-magnet-control-unit

OMINAISUUDET

Ferteman tehokkaat sähkömagneetit ja ohjausyksiköt

Nostokapasiteetin suhteen sähkömagneetimme ylittävät sähkökestomagneetit. Voit luottaa Ferteman magneettisiin nostopalkkiin ylivertaisen nostokyvyn antavan sinulle mielenrauhan ja erinomaisia ​​tuloksia.

Koe raskaan noston tulevaisuus Ferteman magneettisten nostopalkkien avulla. Valitse nostotoiminnallesi turvallisuus, tehokkuus ja vertaansa vailla oleva suorituskyky. Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka teknologiamme voi hyötyä yrityksellesi.

Otä Yhteyttä