Nostopalkit

Ratkaisu turvalliseen ja tehokkaaseen raskaaseen nostoon

Fertema Lifting Beams sisältää laajan valikoiman nostoratkaisuja, mukaan lukien nostokolmiot ja levittimet. Ne soveltuvat erityyppisiin kuormiin ja niitä käytetään laajasti eri teollisuudenaloilla. Ymmärrämme, että ainutlaatuiset nostotarpeet voivat vaatia räätälöityjä malleja, jotka pystymme valmistamaan pyynnöstä.

Fertema-Magnetic-lifter-for-12-tons

OMINAISUUDET

Turvallisuus on ykkösprioriteettimme

Jokainen Fertema-nostopalkki on valmistettu korkeimpien turvallisuusstandardien mukaisesti ja räätälöity erityisesti käyttötarkoitukseensa. Palkkimme täyttävät kaikki asiaankuuluvat standardit, jotka kattavat laskelmat, valmistuksen, testauksen ja CE-merkinnän. Voit olla rauhallisin mielin tietäen, että nostopalkkiemme täyttävät tarvittavat turvallisuusvaatimukset.

OMINAISUUDET

Mukana laaja valikoima nostotarvikkeita

Nostotoimintojesi tehostamiseksi Fertema-nostopalkit voidaan toimittaa laajalla valikoimalla nostotarvikkeita. Tarvitsetpa kahleita, koukkuja, vaijeriliinat, ketjusilmukat tai tekstiilisilmukat, meiltä löydät sinut.

Valitse Fertema Lifting Beams turvalliseen, tehokkaaseen ja luotettavaan raskaaseen nostoon. Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja tuotteistamme ja niiden hyödystä yritykse

Fertema-world-class-magnetic-beam

Otä Yhteyttä