FERTEMA MAGNET CONTROL UNIT

ESITTELYSSÄ FERTEMA MAGNET CONTROL UNIT

Fertema-Magnetic-lifter-for-12-tons

OMINAISUUDET

Huippuluokan ratkaisu

Fertema Magnet Control Unit on huippuluokan ratkaisu, joka on suunniteltu optimoimaan sähkömagneettien suorituskykyä ja ohjausta erilaisissa teollisissa sovelluksissa. Monipuolisten ominaisuuksiensa ja edistyneiden toimintojensa ansiosta tämä virtalähde on suunniteltu parantamaan tehokkuutta, turvallisuutta ja käyttömukavuutta.
Magneettisäteidemme käyttäminen on helppoa käyttäjäystävällisen radio-ohjauslaitteen aiosta. Yksi henkilö voi ohjata sädettä helposti ja tarkasti, mikä tekee siitä vaivattoman kokemuksen.

Lisätukseesi.

OMINAISUUDET

Luotettava voimaratkaisusi magneettien nostoa varten

Tutustu Fertema-ohjausyksiköiden poikkeukselliseen luotettavuuteen ja kestävyyteen. Ne on erityisesti suunniteltu muuntajapohjaisiksi virtalähteiksi nostomagneettien nostoa varten. Monipuolisten teholähteiden ja toimintojen ansiosta nämä yksiköt tarjoavat vertaansa vailla olevaa suorituskykyä ainutlaatuisten vaatimusten täyttämiseksi. Tarvitsetpa sitten luotettavan virtalähteen tai jatkuvaa virtaa akkuvarmistuksella, Fertema-ohjausyksiköt auttavat sinua.

Fertema-world-class-magnetic-beam

Näppäintoiminnot

Magnetointi tasajännitteellä ja tehostustoiminnolla

Tämä virtalähde mahdollistaa magnetoinnin tasajännitteellä ja tarjoaa tehostustoiminnon lyhytaikaisiin jännitteen nousuihin, mikä varmistaa magneetin optimaalisen suorituskyvyn.

Yksittäinen tai ryhmämagneettivalinta


Virtalähde mahdollistaa magneettivalintojen tekemisen yksittäin tai ryhmissä, mikä tarjoaa joustavuutta ja mukauttavuutta erilaisiin käyttövaatimuksiin.

Kuormitustestaus ja säädettävät tasot

Kuormitustestiominaisuus mahdollistaa kattavan 0-100 %:n arvioinnin säädettävillä tasoilla, joita ohjataan potentiometrillä tai BCD-koodilla/PLC:llä. Tämä varmistaa tarkan sähkömagneettilähdön säädön tehokkaan ja turvallisen toiminnan varmistamiseksi.

Kaatomahdollisuus

Virtalähde tarjoaa lyhytaikaista jatkuvaa magneetin vetovoiman heikkenemistä, mikä helpottaa ylimääräisen materiaalin irtoamista magneetin kahvasta, vaihteluväli 100 % – 0 %.

Ylikuumenemistarkastus ja säännöllinen huoltosignaali

Virtalähde valvoo magneetin ylikuumenemista ja ilmoittaa automaattisesti säännöllisen huollon tarpeesta, mikä varmistaa optimaalisen suorituskyvyn ja pitkän käyttöiän.

Toimintatilan signalointi


Virtalähteessä on LED-tornit, äänitorvi, HMI-tekstipaneeli ja LED-tekstipaneeli, jotka tarjoavat selkeät visuaaliset ja äänimerkit nykyisistä toimintatiloista ja vioista.

Akun varmuuskopiointi

Luotettavalla akun varajärjestelmällä varustettu virtalähde takaa vähintään 20 minuutin keskeytymättömän toiminnan sähkökatkon tai hätätilanteen aikana.

Etäkäyttö ja valvonta

Virtalähde mahdollistaa ohjelmistosuunnittelijoille etäyhteyden PLC:hen Internetin kautta, mikä mahdollistaa toiminta- ja vikatilojen reaaliaikaisen seurannan nopeaa toimenpiteitä ja huoltoa varten.

HMI Graphic Touch Panel

Virtalähteessä on kytkintaulussa oleva intuitiivinen HMI-graafinen kosketuspaneeli, joka näyttää nykyiset toimintatilat ja viat sekä mahdollisuus asettaa valitut parametrit ja toiminnot tehostettua ohjausta varten.

Simatic S7-1200 PLC Ethernet-protokollalla

Edistyksellisellä Simatic S7-1200 PLC:llä ja Ethernet-protokollatuella (Profinet, Modbus TCP) virtalähde varmistaa saumattoman integroinnin teollisuusverkkoihin tehokkaan tiedonvaihdon ja viestinnän varmistamiseksi.

SMS- ja WiFi-yhteys


The power supply is equipped with SMS capabilities, allowing it to send messages about events and operating states directly to designated personnel. It also supports WiFi connectivity, enabling remote mobile operation and observation of SIMATIC HMI-systems over Industrial Ethernet/WLAN.

Valaistu kytkintaulun sisäpuoli ja huoltopistoke

Edistyksellisellä Simatic S7-1200 PLC:llä ja Ethernet-protokollatuella (Profinet, Modbus TCP) virtalähde varmistaa saumattoman integroinnin teollisuusverkkoihin tehokkaan tiedonvaihdon ja viestinnän varmistamiseksi.

Demagnetointitoiminto

After lifting operations, the power supply facilitates demagnetization to remove residual magnetism from materials, promoting safe handling and preventing unintended sticking.

Otä Yhteyttä